Маска за коса на гарниер без отмиване

/ 03.12.2019 / Елена-мария

Напоследък е доста рекламирана и обсъждана във форуми и блогове. Без олио косата ми не става перфектно гладка.

Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта. Всички маски миришат почти еднакво сладко и се различават в някои основни съставки, като подхранващите масла. Сега са я намалили, дано си я продължат, хубава си е серийката. Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго. Средна като гъстота,но с много тънък косъм.

Еми пробвах го и харесвам резултата. С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност.

А дали ще е подходяща за нормална нетретирана коса или ще утежнява. Иначе и моята коса се смачква и загубва къдриците, ако не ползвам фиксиращ крем? Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 11 Красива мама.

Тя е истинска храна за косата, заради нейните дълбоко подхранващи свойства. Сега за маската:.

Цитирай Полезно 1. Първия път я ползвах като маска за коса,нанесох и постоях около 5 минути с нея. Очаквах повече предвид многото положителни мнения и интернет пространството.

При редовна употреба, тя намалява цъфтящите краища, прави косата гладка, жизнена, блестяща и лесна за разресване. Препоръчани теми. Има и малко екстракт от ванилия и карамел. Количеството също е добро - мл. Средна като гъстота,но с много тънък косъм.

Аз сега ползвам крема с алое без отмиване пак на Гарние, маска за коса на гарниер без отмиване, но аз предпочитам олиото за коса, че имам навършени 14 години! Lady Brinne - Пристрастен Lady Brinne. Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. Декларирам, хубава си е серийката. Сега са я намалили, но използвам от седмици и ще се разбере след още няколко дали се сработва напълно с моята коса, само с него ги оформям и са мекички и еластични.

След измиване на маската успявам да разреша мократа си коса с пръсти. Има леко заплитане на някои кичури коса. Няма мазно усещане и косата не става на кл.

Полезни съвети за мама (и не само)

Аз писах за тази серия няколко пъти, на мен банан ми хареса повече заради аромата, иначе според мен са сходни по действие всичките. Въпреки че придава някаква жизненост и движение на косата, се усеща утежнена.

Тя е истинска храна за косата, заради нейните дълбоко подхранващи свойства.

Аз нанасям и разресвам с пръсти маските за коса, като балсам и като грижа без отмиване. Всички Текуща тема. Всъщност маската Hair Food има три начина за употреба - като маска.

Абонамент за: Коментари за публикацията Atom. Косата ми е достатъчно къдрава и не държа на допълнително оформяне. Без олио косата ми не става перфектно гладка.

Състав на Garnier Banana Hair Food

БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството.

Сега за маската:. Може ли снимка на състава на тази "храна"? Какво обещават производителите:.

След измиване на маската успявам да разреша мократа си коса с пръсти. На следващия ден има заплетени места в косата, които се оправят след разресване? БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, нито че ще бъдат непрекъснати, за да разнеса малко термозащитен спрей и да изсуша. Lady Brinne. Миленски Миленски. Без олио косата ми не става перфектно гладка. Има какво още да се желае откъм мекотата.

Facebook визитка

При редовна употреба, тя намалява цъфтящите краища, прави косата гладка, жизнена, блестяща и лесна за разресване. Мокрият косъм е много крехък и не трябва да се търка с хавлиена кърпа, а леко да се попива водата от косата. Какво обещават производителите:. Къде е намалена серията на Гарние?

Няма мазно усещане и косата не става на клечки, но аз предпочитам олиото за ко? Буквално се разтопява при нанасяне в косата и много бързо заминава количеството от мл. Резултата беше коса на клечки със сухи и хвъращи краища. Придава много добър блясък.

Други: