Материали за бижута софия

/ 29.05.2020 / Благой

Материали и инструменти за бижута 8. Рисуване по номера - Зима Елементи от бирен картон.

Акрилни бои. Метални висулки - Шевни машини Комплект от 2 броя Be pretty Възможна е експресна доставка само за 4 часа в рамките на София, в работни дни от до часа. Цветни декоративни помпони Комплект от броя. Кукички за обеци Комплект от 10 броя. Метални фигурки за

Спрей за текстил с блестящ ефект - Fashion-Shimmer? Комплект за рисуване В пластмасово куфарче. Пеперуда Дървена фигурка за изработка на бижута.

Платна и каширани плоскости. Дървени фигурки Коледа, Великден и др. Кукички за обеци Комплект от 10 броя KPC.

Дървени етажерки, щайги, кашпи

Дом и декор - дървени предмети за интериор и декорации Дървени етажерки, щайги, сандъци Декоративни дървени кутии Поставки за бижута, органайзери Подноси и подложки за чаши Дървени салфетници и свещници Дървени рамки за снимки и албуми Дървени табели, дъски, пана, часовници Дървени фигурки за Коледа, Великден и др.

Дъска за редене на мъниста Размери 23 х 33 cm KPC. Акрилни бои металик, перла, неон, лазур-гел Метални висулки - Лампа Комплект от 2 броя Be pretty. Къщи за кукли и мини мебели.

Рисуване по номера - Зима Хартиени цветя и елементи от смола. Сектори в store. Абонирайте се за бюлетин Промоции и отстъпки:. Всички категории. Кошница Регистрация Статус на поръчка. Избор за цвят на помпоните:. Поставки за бижута, органайзери.

Моят профил

Дизайнерски картон и хартия на бройка. Шаблони за декупаж и Мix media Напукващи медиуми краклета Къщи за кукли и мини мебели.

Виж детайли? Машини Big Shot, тримери. Рисуване на коприна Алуминиева тел за бижута с диаманти 7м - злато C. Метални висулки - Макари Комплект от 2 броя Be pretty. Избор за цвят на фигурката:.

Подкатегории на Материали за изработка на бижута

Полимерна глина Филц и вълна Четки, шпакли, инструменти.

Декупажни хартии от "Raelene Stratfold" на "Finmark". Рисуване на коприна Платна и каширани плоскости. Пудри Цена: Маслени бои комплект и разредители. Алуминиева тел за бижута с диаманти 7м - черна C .

Всички категории. Най-популярно в раздел "Творчество". Напукващи и с античен ефект бои

Алуминиева тел за бижута с диаманти 7м - злато C Перфоратори пънчове. Рисуване по номера - Къща. Декоративни дървени кутии.

Други: