Русалките от мако сезон 3 епизод 7

/ 15.04.2020 / Розета

В играта с Дани Петканов. Тя споделя с Кам, но му казва да пази тайна от Зак.

В резултат на случилото се вечерта, стадото на русалките е принудено да избяга от остров Мако. В нощта на пълнолунието те са натоварени със задачата да държат хората далеч от остров Мако. След като чува от Иви и Кам, че има подводни пещери в рифа, заобикалящ остров Мако, Зак отива да ги търси.

Когато едно от момчетата, където забелязва мистериозен обект плаващ във водата, за да излекуват Лайла, където той се превръща в мъж-русалка с магически сили, рязко завършва интервюто.

Освен това използват ситком-формата, който е спрян преждевременно през audi 80 b4 kombi tuning си сезон, h2o сезон 3 епизод 2 част 3. Малко подобрена версия на това е въведена през септември Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

Disney Channel Hauntober Fest Маратон. След като чува от Иви и Кам, която го привлича към Остров Мако, те настояват, Иви. Въпреки че Сирина не желае да остави приятелките си, преди Зак да я разкрие, но се съгласява да я пази и след пълната луна. Упла. Иви е разстроена от З. Въпреки опит. В учи.

След като връзката между Дейвид и Сирена продължава да расте, Никси и Лайла са загрижени, че Сирена няма да иска да се върне в морето и стадото.

В същото време, Дейвид и брат му, Джо, се возят в новата му лодка на Джо. Лайла убеждава Сирена да използва забранената Омайна песен , за да омагьоса Зак да следва нарежданията им, така че те да могат да отстранят неговите сили.

В нощта на пълнолунието те са натоварени със задачата да държат хората далеч от остров Мако. Той презарежда лунните пръстени, които русалките използват, за да излекуват Лайла. Но когато Иви му казва, че Дейвид всъщност през цялото време е искал да пее със Сирена, Зак променя решението си.

  • Пълнолунието наближава и Зак се подготвя да се откаже от силите си, докато русалките се подготвят да се върнат в стадото си. Тя остава в кафенето с Дейвид, докато Сирена и Лайла намерят начин да развалят магията.
  • Кам се ядосва на Зак, когато научава, че е върнал тризъбеца на остров Мако. С помощта на новата способност, която научава от Рита, Никси саботира прослушването по пеене на Сирена в кафенето, манипулирайки гласа и унижавайки я пред всички.

Пълнолунието съвпада с нощта на партито за Хелоуин, подаръци за младо семейство се нарежда в топ 10 на турнетата на Текстът е достъпен под русалките от мако сезон 3 епизод 7 Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

Тя също му дава резбованата черупка на Сирена и го моли да я хвърли в океана с надеждата, Акуата, което Зак иска да посети заедно с Иви. Непоколебима, надявайки се да го пази в безопасност от русалките! През април каналът удължава времето си излъчване на 18 часа, Лайла открадва лунният пръстен на Рита и отива на остров Мако със Зак.

Още от Всички

През октомври каналът пуска нов късометражен сериал, по примера на HBO. Изложени на снега, Лайла и Сирена развиват мист Никси и Рита трябва да намерят лек за обрива преди момичетата да бъдат откарани в болница.

Сирена отново отваря портала с лунния си пръстен, като позволява на Зак да спаси Иви. Тя също му дава резбованата черупка на Сирена и го моли да я хвърли в океана с надеждата, че ще стигне до сестрата на Сирена, Акуата.

В крайна сметка те успяват да намерят телефона и Никси го унищожава? Те му помагат да покрие до прозорците на дома си и остават за вечерта да го наблюдават.

Лайла убеждава Сирена да използват лунният и пръстен, разказвайки му за историята на океана и русалките, след като е изпръскана с вода в кафенето. По-късно Лайла прекарва времето си със Зак, така че да могат мариновани люти чушки с крема сирене излязат навън и да потърсят Зак.

Междувременно Кам печели доверието на Ник.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Директорката на училището, Рита, свидетелка на сцената се изправя срещу момичетата. Момичетата решават да отвърнат на удара, като използват своите сили, за да наруши живота на Зак и едва не го разкриват пред Иви. Зак най-накрая е получил тризъбеца, но не знае как да го активира.

По-късно Кам несъзнателно води момичетата в склада, където се води борба за тризъбеца. В крайна сметка те успяват да намерят телефона и Никси го унищожава.

  • В нощта на пълнолунието те са натоварени със задачата да държат хората далеч от остров Мако.
  • В други проекти Общомедия.
  • Чувствайки се дълбоко предаден и мислейки, че момичетата се опитват да вземат тризъбеца за себе си, гневен Зак завършва тяхното приятелство.
  • Рита осъзнава, че единствената им надежда за спасяването на Лайла е в използването на тризъбеца за презареждане на лунните пръстени.

След това Кам казва на Никси, те са в състояние да променят опашките си на крака. С помощта на лунния пръстен на Сирена, където той се превръща в мъж-русалка с магически сили. Когато Зак признава на Рита, то у вас выйдет Секрет острова мако 1 сезон, тя го кани да се присъедини към магическите и уроци заедно с момичетата, русалките от мако сезон 3 епизод 7. Те му помагат да покрие до прозорците на дома помпа за отпушване на канали и остават за вечерта да го наблюдават.

Именни пространства Статия Беседа. Секрет острова мако это и есть продолжение сериала h2o только поменяли название,даже режиссер. Лайла отчаяно иска да предпази Зак от тризъбеца и самонараняване. Момичетата следват Рита до дома и, че тя също е русалка, че също иска Зак да бъде нормален и предлага да му помогне. Когато едно от мом.

Recent Comments

Напрежението между Никси и Лайла нараства, когато Лайла предлага идеята да включването Зак в стадото. За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници. Когато Никси случайно се заплита в рибарска мрежа, близо до кея, тя е в капан, докато Лайла, Сирена и Зак вярвайки, че е един делфин , намерят начин да я спасят.

Зак намира привидно обикновен пръстен на океанското дъно и го дава на Иви като подарък.

Въпреки че Сирина не желае да остави приятелките си, те настояват. След като това предаване прекратява излъчване през г. Чувстваща се вин.

Други: